PALVELUT

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Hyvin toimiva ilmanvaihto on tärkeä niin asukkaiden terveydelle kuin talon rakenteiden säilymiselle. Se varmistaa raikkaan ja puhtaan sisäilman ja vähentää kosteuden ja homeen muodostumisen riskiä, mikä puolestaan suojaa rakenteita ja auttaa säilyttämään talon arvon. Huolellinen ilmanvaihdon tarkastus ja huolto ovat tarpeen tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Nuohoukset

Nuohous on lakisääteinen velvollisuus, mistä kiinteistön omistaja tai haltija on velvollinen pitämään huolta vuosittain. Tämä toimenpide on tarpeen varmistaa, että savuhormeihin ja tulisijoihin kertyvä palamisjäte ei aiheuta tulipalon vaaraa ja savukaasujen poistuminen hormeista on tehokasta ja turvallista. Huolellinen nuohous on tärkeä osa kiinteistön ylläpidon ja turvallisuuden kannalta.

Katon pesut ja pinnoitukset

Katon puhdistus ja pinnoitus parantavat katon kuntoa ja ulkonäköä, tekevät siitä veden- ja sammaleen hylkivän sekä parantavat sen kestävyyttä. Huolellisesti suoritettu katto- ja pinnoitustyö auttaa estämään vaurioita ja pitkittämään katon elinikää. Se on tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa ja säilyttää sen arvon.

Hormi ja piipunpää kunnostuksia 

 Savupiippu, joka on vuosien mittaan rapautunut, voi muodostaa suuren tulipalon vaaran. Erityisesti muuraus saumojen heikkous lisää tätä riskiä. On tärkeää tarkistaa savupiipun kunto säännöllisesti ja tarvittaessa tehdä tarvittavat korjaukset.


 

Savupiipun sadehattu mittatilaustyönä 

Ilman suojahattua savupiippu on alttiina sateelle ja lumelle, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ja nopeuttaa sen rappeutumista. Suojahattu suojaa piippua ulkoisilta tekijöiltä, kuten sateelta ja lumelta, ja pitää sen kuivana. Tämä parantaa piipun kuntoa ja pidentää sen käyttöikää. Suojahattu on siis tärkeä asennus savupiippuun, jotta se pysyy kunnossa ja turvallinen käytössä. 


Aurinkopaneelien pesut

Aurinkopaneelin pesu on välttämätöntä energiatehokkuuden lisäämiseksi. Lian aiheuttamat tahrat vähentävät valokennon virranvoimakkuutta ja muodostavat kuumia pisteitä, jotka pitkällä aikavälillä lyhentävät aurinkopaneelin käyttöikää. 

Nuohoustöiden hinnaston löydät Hinnastomme välilehdeltä. Muiden töiden hinnat ovat tapauskohtaisia. Lähetä tarjouspyyntö Yhteydenotto välilehden kautta.